Η AEGEAN ακόμη πιο κοντά στον επιβάτη με προσφορές, επιβραβεύσεις και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία

16.05

Η AEGEAN ακόμη πιο κοντά στον επιβάτη με προσφορές, επιβραβεύσεις και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

  • Αλλαγές χωρίς χρεώσεις για όλους τους ναύλους
  • Διπλά μίλια αναβάθμισης και εξαργύρωσης για όλα τα Miles+Bonus μέλη
  • Διατήρηση και αναβάθμιση βαθμίδας με 25% λιγότερα μίλια

Με τρεις νέες διαφορετικές πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν και προσφέρουν ευελιξία και περισσότερες παροχές στους επιβάτες, η AEGEAN προτρέπει τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους και να επισκεφτούν τον αγαπημένο τους προορισμό.


Το ταξίδι, πιο ευέλικτο από ποτέ, χωρίς χρεώσεις αλλαγής

Τώρα, όποιο ναύλο κι αν επιλέξουν οι επιβάτες της AEGEAN, έχουν τη δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές, χωρίς rebooking fees για να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους με μεγαλύτερη σιγουριά και ευελιξία.

Με μια νέα προσφορά, επιπλέον των ναύλων Flex και Comfort Flex που ήδη παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, και τα εισιτήρια της κατηγορίας Light, δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να αλλάξουν την ημερομηνία του εισιτηρίου τους, όσες φορές επιθυμούν χωρίς rebooking fees.

H προσφορά στο Light ναυλο ισχύει για κρατήσεις από 7/10/2020 μέχρι τις 8/11/2020 και για πτήσεις μέχρι τις 28/2/2021.

Κάθε μίλι, είναι πολλά παραπάνω

Ταυτόχρονα, έως και τις 14 Οκτωβρίου 2020,  κάθε κράτηση εισιτηρίου για όλες τις πτήσεις της AEGEAN, τόσο στο δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, επιβραβεύει «διπλά» τα μέλη του προγράμματος Miles + Bonus.

Σχεδιάζοντας τα επόμενα ταξίδια μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 κάθε μέλος Miles+Bonus μπορεί να αποκτήσει διπλά μίλια εξαργύρωσης και διπλά μίλια αναβάθμισης, μέσα από μία διαδικασία απλή όσο ένα κλικ.

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com
  • Επιλέξτε τον επόμενο προορισμό σας
  • Πραγματοποιήσετε την κράτηση έως 14.10.2020 καταχωρώντας τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας κατά την διαδικασία

Διατήρηση και αναβάθμιση της βαθμίδας με 25% λιγότερα μίλια

Επιπλέον, πάντα κοντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες των τακτικών επιβατών της, η AEGEAN έως και τις 29.09.2021, μειώνει κατά 25% τον απαιτούμενο αριθμό μιλίων για τη διατήρηση και την αναβάθμιση της βαθμίδας όλων των μελών του Miles+Bonus και προσφέρει έκπτωση 25% για αγορά έως και 2.000 παραπάνω μιλίων αναβάθμισης, διευκολύνοντας τη διαχείριση της κάθε βαθμίδας και ενισχύοντας τα προνόμια του προγράμματος!

Με επιπρόσθετα οφέλη που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση των βαθμίδων του προγράμματος Miles+Bonus, συνεχείς επιβραβεύσεις αλλά και αυξημένη ευελιξία που δίνει τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας του εισιτηρίου χωρίς τέλη αλλαγής, η AEGEAN συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιβατών της που αναζητούν περισσότερα οφέλη στην οργάνωση του ταξιδιού τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com και ανακαλύψτε όλες τις επιλογές που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για όλους τους ταξιδιώτες την τρέχουσα περίοδο.