Θλίψη στην τοπική κοινωνία: Εκοιμήθη ο πατήρ Απόστολος, εφημέριος του Ι.Ν. της Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας

12.23
Στη θλίψη βύθισε την τοπική μας κοινωνία η είδηση της εκδημίας του Ιερέως Απόστολου Διαμαντούδη , εφημέριου του Ι.Ν. της Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας. Ο ιερέας νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο γενικό νοσοκομείο Χανίων διασωληνωμένος  ύστερα από επιδείνωση που είχε η υγεία του.

Βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊο πριν από λίγες ημέρες και εκοιμήθη σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συμπολίτες μας, και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να επιδείξει σημαντικό και πλούσιο έργο στην ενορία του.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο στις 14:00 ώρα ,στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

H ανακοίνωση της εκδημίας του μακαριστού Ιερέως Αποστόλου Διαμαντούδη:

Η Ιερά Μητρόπολη μας, με βαθύτατη θλίψη, αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως Απόστολου Διαμαντούδη ο οποίος εκοιμήθη την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών.

Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Μητροπόλεως μας, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά και στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό «ΜΑΡΤΥΡΙΑ» με τις  εκπομπές που επιμελούνταν.

Ο αείμνηστος π. Απόστολος υπηρέτησε την τοπική Εκκλησία, στην περιοχή της Νέας Χώρας, με α
γάπη και αφοσίωση.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 14:00 ώρα,στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας προβλεπομένων των μέτρων για την πανδημία.