Θλίψη στο Πάνορμο για την 47χρονη μητέρα δύο παιδιών που δολοφονήθηκε από 49χρονο

14.44

Μία οικογένεια βυθίστηκε από χτες στο πένθος στο Ρέθυμνο από το φονικό που σημειώθηκε χτες το απόγευμα με θύμα μια 47χρονη γυναίκα. Ο 49χρονος δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μετά το περιστατικό στο Πάνορμο, και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι αρχές αναζητούν τα αίτια που όπλισαν το χέρι του δράστη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως η 47χρονη να έχει δώσει κάποιο δικαίωμα στην περιοχή.

Λίγη ώρα μετά το φονικό οι αστυνομικοί γνωρίζοντας την ταυτότητα του δράστη ξεκίνησαν την αναζήτηση του και εντόπισαν το αυτοκίνητο του στο ποιμνιοστάσιο του στα Αγγελιανά του Δήμου Μυλοποτάμου με τον 49χρονο να βρίσκεται εντός του και να έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν εσπευσμένα. Μόλις η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε στις 2 περίπου τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εκεί υπoβλήθει σε χειρουργική επέμβαση. Μόλις αυτή ολοκληρώθηκε διασωληνώθηκε στη Μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι κάτοικοι εκφράζουν τη θλίψη τους για το περιστατικό σημειώνοντας ότι η 47χρονη δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, απορώντας για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου, πατέρα τριών παιδιών από τα Ζωνιανά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η 47χρονη δέχτηκε δυο πυροβολισμούς οι οποίοι έπληξαν ζωτικά όργανα στον θώρακα και την κοιλιά. Η κηδεία της προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ταβέρνα του 49χρονου στο Πάνορμο είχε αρκετά σπασμένα αντικείμενα τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες προκλήθηκαν από τους συγγενείς του, που βρέθηκαν στο σημείο μετά το φονικό, σε ένα ξέσπασμα από το σοκ που υπέστηκαν από την τραγωδία που έπληξε και τις δύο οικογένειες.

Η δικογραφία συμπληρώνεται από τις αρχές οι οποίοι καλούν μάρτυρες και των δύο πλευρών για κατάθεση περιμένοντας τον 49χρονο να ξεπεράσει την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του και να βρεθεί στη θέση να μπορέσει να καταθέσει και ο ίδιος για τα αίτια που όπλισαν το χέρι του. Πρόκειται για την 8η γυναικοκτονία στη χώρα και τη δεύτερη στην Κρήτη από τις αρχές του έτους.