ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: H ακτοπλοϊκή εταιρία με την κορυφαία επωνυμία “BUSINESS SUPERBRANDS 2021-2022”

17.11

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσαν τα διεθνούς κύρους Βραβεία “Business Superbrands 2021-2022”, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αναδείχτηκαν για ακόμα μια φορά ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ» στην κατηγορία «Μεταφορές».

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση, για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, λόγω του κύρους και αξιοπιστίας του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που πραγματοποιείται για έβδομη φορά στην Ελλάδα.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για τέταρτη φορά (2011-2012, 2016-2017, 2018-2019 και 2021-2022) αναδεικνύονται νικητές στην κατηγορία τους αποδεικνύοντας ότι αποτελούν υπόδειγμα ταξιδιωτικής πρωτοπορίας. Μετρώντας πάνω από 49 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική ακτοπλοΐα, η εταιρεία συνεχώς εξελίσσεται και τόσο οι παρεχόμενες υπηρεσίες της στα κεντρικά σημεία πώλησης όσο και στα πλοία της βρίσκονται πάντα στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού, λόγω της χρηστής διαχείρισης, συνέπειας και της σοβαρής προσπάθειας που καταβάλλουν η Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της, σε στεριά και θάλασσα.

Με τα υπερπολυτελή, υψηλής τεχνολογίας και οικολογικά Cruise Ferries που διαθέτουν οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, προσφέρουν υψηλού επιπέδου ποιοτική και ασφαλή μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, συνδέοντας το Ηράκλειο και τα Χανιά με τον Πειραιά και τη Μήλο – τη θερινή περίοδο – το Ηράκλειο και τον Πειραιά με τις Κυκλάδες, όπως και τις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας. Παράλληλα, εξυπηρετούν ως General Sales Agent, όλα τα πλοία του Ομίλου Grimaldi, που προσεγγίζουν τα λιμάνια της χώρας μας.