Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το «2ο Ελληνικό ΜΜΑ Φεστιβάλ»

12.34

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τρισκελής – ΑΣΤΡΙΣ» συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΜ), την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χερσονήσου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ) το «2ο Ελληνικό ΜΜΑ φεστιβάλ», στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου.

Στο διήμερο φεστιβάλ θα συμμετέχουν αθλητές απ’ όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Κρήτης και θα αγωνιστούν στο ΜΜΑ ρινγκ, χωρητικότητας 120 τ.μ, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους θρύλους του αθλήματος του ΜΜΑ και έχει αποτελέσει αγωνιστικό χώρο στο UFC του Λονδίνου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ., σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη του 2ου Greek MMA Festival 2021. Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο περί Covid-19 και θα υπάρχει η δυνατότητα για rapid test.

Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ποικίλες δράσεις, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των σεισμόπληκτων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Ο κόσμος  θα απολαύσει το άθλημα του ΜΜΑ, και όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, είτε χρηματικό ποσό είτε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.

Ο αθλητικός σύλλογος «Τρισκελής» ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές και χορηγούς-υποστηρικτές που αγκαλιάζουν την διοργάνωση.

Πρόγραμμα εκδήλωσης


Σάββατο 18/12/2021 έναρξη αγώνων 11:00 (τελετή έναρξης 13:30)

Κυριακή 19/11/2021 έναρξη αγώνων 9:30.