Νίκη για την Δαμάστα με 2-0 κόντρα στην Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ

20.59

“Φιλική” νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Δαμάστα στο Βαρύπετρο κόντρα στην Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ σε ματς που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων. Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού προηγήθηκε στο 7′ μετά απο ωραία συνεργασία από την αριστερή πτέρυγα με τον Ολιβέϊρα να σεντράρει από αριστερά και τον Ραμάλιο με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.


Στο 38′ είχαμε το 2-0 με τους ρόλους να αντιστρέφονται καθώς ο Ραμάλιο “έστρωσε” την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή στον Ολιβεϊρα ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βλαχάκη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη είχε την ευκαιρία να μειώσει όταν στο 41′ από κόρνερ του Μάστορα ο Τρικουνάκης με σουτ “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι του Δημαράκη ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Παληγεώργος σέντραρε και πάλι ο Τρικουνάκη με ένα θεαματικό γυριστό σουτ δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης, Κολοκοτρώνης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Βλαχάκης(46’ Κασαπίδης), Παληγεώργος(70΄Φασαράκης), Ασκητίδης(46’Κοντορινάκης) , Λάμτσε,Τρικουνάκης(77’Καραβοκύρης), Μαθιουδάκης(77’ Χειμωνέτος), Σκουλάς(46’ Τσίτας) ,Αρζίδης(46’ Γιαννακούρος), Κόλα(55’ Περδικάκης) ,Μάστορας(Νταγκουνάκης), Νικόλτσης,

Δαμάστα:Δημαράκης(73’ Κορνιλάκης),Ανιτσάκης(60’Πεταλάκης),Αποστολάκης(53’Ζερβός), Παπαδάκης(66’Σίγκριντ),Παπαδομιχελάκης(72’Βιντίρης), Ταβλαδωράκης,Μπάμπης(Μηλιαράκης), Μοιρέλες(85’ Κατσαρός),Κόκκινος(46’Τσουβαρας), Ολιβέιρα(50’ Βαρουξάκης), Ραμάλιο(66’ Νίνο)