Σε απόγνωση οι επαγγελματίες εστίασης-Διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ.

15.15

Τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους παρέδωσαν  σήμερα οι επιχειρηματίες της εστίασης στην κυβέρνηση στο πλαίσιο πανελλαδικής διαμαρτυρίας. Στα Χανιά η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στη ΔΟΥ Χανίων  με τους εστιάτορες να τονίζουν πως ο κλάδος τους είναι σε απόγνωση και σε όλο το διάστημα πριν και από το τελευταίο lockdown πολλές επιχειρήσεις εστίασης εξαναγκάζονται σε λουκέτο .

Μέτρα στήριξης τώρα στα μαγαζιά μας και στον κλάδο της υγείας ήταν τα λόγια πάνω στο πανό που κρατούσαν σήμερα έξω από τα γραφεία της ΔΟΥ Χανίων μέλη του Σωματείου Εστίασης του νομού.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της εστίασης όπως τονίζει το σωματείο είναι δραματική καθώς τα λουκέτα σε πολλές περιπτώσεις είναι αναπόφευκτα.

Η κινητοποίηση στα Χανιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντίστοιχης πανελλαδικής  διαμαρτυρίας κατά την οποία οι επιχειρηματίες της εστίασης παρέδωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στην κυβέρνηση. Τα αιτήματα του σωματείου στα Χανιά επέδωσε στη διεύθυνση της ΔΟΥ αντιπροσωπεία των επαγγελματιών.