Στον Μαύρο Μώλο το ΕΠΑΛ Κισάμου – Περιμένουν εργαστήρια και σκίαστρο

16.18

16 προκατασκευασμένες αίθουσες εγκαταστάθηκαν σε οικόπεδο στον Μαύρο Μώλο και από σήμερα αποτελούν το νέο ΕΠΑΛ της Κισάμου. Το πρωί οι καθηγητές μοίρασαν τις μάσκες και τα βιβλία στους μαθητές, με τον Μητροπολίτη Κισάμου κ Σελίνου Αμφιλόχιο να τελεί τον Αγιασμό παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών από κάθε τμήμα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Το παρόν στον Αγιασμό έδωσε ο Υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά αλλά και ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης ο οποίος τόνισε ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Περιφέρεια έδωσαν αγώνα δρόμου για να κερδίσουν το στοίχημα με τον χρόνο και οι αίθουσες να είναι στη θέση τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Εν τω μεταξύ, από τις εγκαταστάσεις του σχολείου λείπουν αίθουσες για εργαστήρια ενώ μόνο δύο τουαλέτες εξυπηρετούν 165 μαθητές και περίπου 30 καθηγητές.

Τόσο ο Υφυπουργός όσο και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν ενέργειες και για το σκίαστρο που είναι απαραίτητο αλλά και για τις εργαστηριακές υποδομές.