Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Στεφανος Τσιτσιπας

12.54

Στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, βρέθηκε ο Έλληνας Πρωταθλητής του τέννις, νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο δημοφιλής αθλητής που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη, επισκέφθηκε τους οικίσκους στο Αρκαλοχώρι, σκορπώντας χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, στα οποία μοίρασε και αυτόγραφα ενώ εκείνα δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο πλευρό του αγαπημένου τους αθλητή.

Παράλληλα, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, στους οποίους και εξέφρασε την συμπαράσταση του στην προσπάθεια τους για τη βελτίωση της κατάστασης στην περιοχή, μετά τον σεισμό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του μάλιστα, έκανε δώρο στον κ. Φραγκάκη ένα ζευγάρι παπούτσια του, τα οποία έφεραν την υπογραφή του.

Ο κ. Φραγκάκης του έδωσε συγχαρητήρια για τις αθλητικές του διακρίσεις ενώ τον ευχαρίστησε που κατάφερε μέσα από αυτή του την επίσκεψη να δώσει χαρά στα  παιδιά του Δήμου.  Παράλληλα, ο  Δήμαρχος τον ενημέρωσε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στο Δήμο  ενώ του δώρισε ένα βιβλίο με αναφορές στην παράδοση της περιοχής.

Τέλος, μετέβη και στα γήπεδα τέννις που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, όπου έπαιξε τέννις με τα μικρά παιδιά και τους μύησε στο άθλημα που τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει ιδιαίτερη «άνθηση» και με τη δική του συμβολή.

Παρόντες στην επίσκεψη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Δήμο, ήταν και μέλη του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων «Η Ελπίδα» που του απηύθυναν και τη σχετική πρόσκληση καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΑΘΛΗ.Σ.Υ».