Τι υποστηρίζει η μητέρα του 19χρονου για κακοποίηση του παιδιού της

17.11

Όταν ο 19χρονος σήμερα Γιάννης ήταν μωρό μόλις ενός έτους η μητέρα του έφυγε στην Αθήνα αφήνοντας τον στον πατέρα του στα Χανιά. Χτες στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η ίδια είπε σε συνέντευξη της ότι λείπει 18 χρόνια και δεν γνώριζε ότι ο γιος της έχει κακοποιηθεί.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έκρηξη της δικηγόρου του 19χρονου Μαρίας Παπαδάκη η οποία εξέφρασε την απορία της για την άγνοια του κακοποιητικού περιβάλλοντος του παιδιού, τη στιγμή που η ίδια δύο φορές το 2013 και το 2016 είχε καταθέσει μήνυση για κακοποίηση του παιδιού της.

Σε ότι αφορά τις κινήσεις της μητέρας το 2013 και το 2016 θεωρεί την Πολιτεία υπεύθυνη που αγνόησε τις συνθήκες στις οποίες ζούσε ο 19χρονος, τη στιγμή που σε μία από τις τρεις εκθέσεις κοινωνικής λειτουργού της Δημόσιας Υγείας  είχε κριθεί ως ακατάλληλο.

Η κα Παπαδάκη τόνισε ότι η προανάκριση για τα υπόλοιπα εκτός των δύο προφυλακιστέων του πατέρα και του φίλου του που έχει κατονομάσει ο 19χρονος συνεχίζεται, από τις αρχές καθώς η δικογραφία παραμένει ανοιχτή.