Φθηνότερα PCR τεστ για κατηγορίες πολιτών του Δήμου Χανίων – Δείτε ποιους αφορά

16.43

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και  κοινωνικά ευάλωτοι πολίτες με  πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, θα μπορούν αν ενδιαφέρονται να κατευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα να κάνουν φθηνότερα τα μοριακά τεστ (PCR) για Covid-19 σε δύο πιστοποιημένα μικροβιολογικά κέντρα.

Οι μειωμένες τιμές αφορούν πιο αναλυτικά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, προσωπικό καθαριότητας και λοιπό προσωπικό σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης, τους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ) και τους δικαιούχους του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Χανίων.

Τα εργαστήρια που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι το Εργαστήριο Γενετικής «ΕΛΕΥΘΩ», οδός 8ης Δεκεμβρίου 32, Δικαστήρια-Χανιά, τηλέφωνο: 28210 28472* τιμή: 25 ευρώ/PCR-τεστ και το Ιατρικό Κέντρο «AFFIDEA», οδός Ι. Χατζηδάκη 5, πλατεία Δικαστηρίων-Χανιά, τηλέφωνο: 28210 53940 – 27666* τιμή: 35 ευρώ/PCR-τεστ

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα κέντρα, πριν από τη διενέργεια του διαγνωστικού ελέγχου. Επίσης, θα πρέπει να επιδεικνύονται τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την ιδιότητά τους.