Φιλανθρωπικό τουρνουά για τα παιδιά του αστυνομικού που έφυγε άδικα από τη ζωή

14.20

Η Ομάδα Wembley των βετεράνων ποδοσφαιριστών των Χανίων αγωνίστηκε χτες το απόγευμα ενάντια στους ποδοσφαιριστές του Γαλανόλευκου Φάρου στον ημιτελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά της Διεθνούς ένωσης Αστυνομικών Χανίων για την ενίσχυση της οικογένειας του 38 αστυνομικού που υπηρετούσε στα ΤΑΕ. Να θυμίσουμε ότι ο αστυνομικός έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο στις 8 Μαΐου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και στο τουρνουά συμμετείχαν στον δεύτερο ημιτελικό η ομάδα των δικηγόρων με τους αστυνομικούς.

Στον τελικό έφτασαν οι αστυνομικοί με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές με τους πρώτους να κερδίζουν έναν αγώνα που ο σκοπός του ήταν η αλληλεγγύη απέναντι στην οικογένεια του 38χρονου αστυνομικού και για αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές και των 4ων ομάδων με μεγάλη συγκίνηση δώρισαν τα μετάλλια τους στα μικρά παιδιά του.

Το κλίμα του αγώνα ήταν χαλαρό αν και όλοι ευχήθηκαν ο λόγος που τους έφερε στη συγκεκριμένη διοργάνωση να μην επαναληφθεί καθώς ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή.

Στο εθνικό στάδιο Χανίων όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια δε γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες όμως το ΕΑΚ ανοίγει τις πόρτες του για όλες τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.