Χανιώτισσα φοιτήτρια τραγουδά για τα Άτομα με Αναπηρία

15.00

Στολισμένα σπίτια, φωτάκια, δώρα, ευχάριστες μελωδίες, γλυκίσματα, οικογενειακά τραπέζια και βόλτες συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό και κάνουν το μήνα Δεκέμβριο τον μήνα των Χριστουγέννων. Όμως ο μήνας Δεκέμβριος έχει και μια “ξεχωριστή” ημέρα που έχει καθιερωθεί από το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Ο λόγος για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που θεσπίστηκε το 1992 και γιορτάζεται παγκοσμίως, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και την κοινωνική κινητοποίηση για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Η Αγγελική Ορφανάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία τραγουδά μαζί με τους συμφοιτητές της για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο. Η μελωδική φωνή της Χανιώτισσας φοιτήτριας μαγεύει και συγκινεί!

Η φοιτήτρια από τα Χανιά σπουδάζει στο τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και δημιούργησε το παραπάνω βίντεο μαζί με τους συμφοιτητές της για να στείλουν το μήνυμα ” Η επικοινωνία είναι δικαίωμα όλων μας. Η συμμετοχή στην κοινωνία είναι δικαίωμα όλων μας ”

Στην δράση συμμετέχουν οι φοιτητές:

Γιατρού Σταμάτιος
Γιαννοπούλου Ουρανία
Παναγόπουλος Γεώργιος
Αναγνωστοπούλου – Ιμανιμόγλου Ιωάννα
Δρόλια Μαρία