Έναν νεαρό αναζητούν οι αρχές στα Ζωνιανά – Σε καταστολή ο 54χρονος

16.06

Υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου ο 54χρονος τραυματίας από τα Ζωνιανά μετά τον πυροβολισμό του από έναν συγχωριανό του. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη πριν τις 7 το απόγευμα, όπου φέρεται πως ένας 25χρονος πυροβόλησε χαμηλά στη μέση τον 54χρονο. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή.

Οι γιατροί στο χειρουργείο δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το σώμα του, καθώς κρίθηκε ότι μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στον οργανισμό του από την αιμορραγία.

Κρίσιμα χαρακτηρίζουν τα επόμενα 24ωρα οι γιατροί.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που είχε ο 45χρονος αδελφός του 54χρονου, στην Αξό Μυλοποτάμου με τον 25χρονο. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο 45χρονος ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων για τις πρώτες βοήθειες. Πριν όμως είχε επιστρέψει στα Ζωνιανά όπου ενημέρωσε τον αδελφό του για το συμβάν.

Η συνέχεια δόθηκε στα Ζωνιανά όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν ξανά με τον 25χρονο ενώ οι αρχές ερευνούν για τον αν ήταν παρόντα και άλλα μέλη της οικογενείας και των δύο πλευρών. Ο καβγάς έληξε με τον πυροβολισμό του 54χρονου.

Στην περιοχή ερευνούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες ενώ εξελίσσεται προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τον αρχικό καβγά στην Αξό αλλά και το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά.

Δείτε τι λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ: