Ανακοίνωσε αποστολή με απουσίες ο ΑΟΧ/Κισσαμικός – Αγωνία για Μπιανκόνι στον Πλατανιά

18.47

Με προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει και της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις γνωρίζει πως έχει την τύχη στα χέρια του καθώς 5 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω από τον 2ο Απόλλωνα Λάρισας τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την 29η αγωνιστική εκτός έδρας.

Αγωνιστικά τώρα ο Μάικιτς παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις μειώνοντας τα προβλήματα τα οποία όμως δεν λείπουν καθώς ο Μιγκέλ Μπιανκόνι ακλούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά και τις ενοχλήσεις στην μέση του. Σε κανονικούς ρυθμούς έχει επιστρέψει και ο Νίλι μετά τις στομαχικές διαταραχές που αντιμετώπισε στην αρχή της εβδομάδας.

Για το σημαντικό αυτό ματς με την Κέρκυρα έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού και τα εισιτήρια ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται και έξω από το Δημοτικό γήπεδο των Περιβολίων καθώς το εκδοτήριο θα ανοίξει δυο ώρες πριν την σέντρα, στη μια το μεσημέρι.

Από την άλλη στην Κέρκυρα είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα και την Πέμπτη ήρθε και η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών καθώς ο Ντιμιτρόφσκι προχώρησε σε προσφυγή με τους Φαίακες να έχουν πλέον περιθώριο μερικών ημερών αν θέλουν να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 

Μια ημέρα νωρίτερα την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ο οποίος αναχώρησε την Πέμπτη το βράδυ από τα Χανιά για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι.

Η Εν Χανίοις προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και στην συνέχεια ανακοινώθηκε και η αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Σελινιωτάκης, Αποστολόπουλος, Γκίνη, Καραγεώργης (τραυματίες), Κουσκουνάς, Δασκαλάκης, Γρηγορόπουλος.

Αποστολή ΑΟΧ/Κισσαμικού

Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Κεχαγιάς, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Καραγιάννης, Βρεττός, Κάσσος, Σάλιακας, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Ρίσκι.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)