Βίντεο: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πολωνού

20.22

Άκαρπες ήταν και σήμερα ,για τρίτη μέρα , οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πολωνού τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη 9 Απριλίου. Τα ίχνη του 64χρονου έχουν χαθεί στην περιοχή του φαραγγιού της Τρυπητής, στα Σφακιά, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες . Σε αυτές συμμετέχουν 24 άτομα από την 3η ΕΜΑΚ και κλιμάκια της Ανώπολης και των Χανίων . Σήμερα οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε διαφορετικές διαδρομές από τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχής της Αγίας Ρουμέλης προς την Τρυπητή .
Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης βρέθηκε στην περιοχή και συνάντησε την κόρη του αγνοούμενου η οποία παρακολουθεί με αγωνία την πορεία των ερευνών . Σε δηλώσεις της ευχαριστεί τις αρχές της Κρήτης για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ενώ χαρακτηρίζει τον πατέρα της έμπειρο ορειβάτη .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 64χρονος φορούσε χαμηλά παπούτσια γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν είχε σκοπό να ανεβεί σε μεγάλο υψόμετρο. Υπενθυμίζεται ότι η σκηνή του με όλα τα προσωπικά του είδη έχουν εντοπιστεί στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής .
Ρεπορτάζ Ευαγγελία Ξηρουχάκη
Κάμερα Κώστας Χαιρεκάκης