Βίντεο: Αυξημένη η επιβατική κίνηση στο Ηράκλειο

13.53

Σε λίγες ημέρες έρχεται Δεκαπενταύγουστος και πολλοί είναι εκείνοι που θα αφήσουν την πόλη και θα επισκεφτούν τα νησιά. Ένας από τους προορισμούς που επιλέγουν τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες είναι το Ηράκλειο.

Αυξημένη είναι φέτος η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Μάλιστα στα λιμάνια πραγματοποιούνται καθημερινά ημερήσια δρομολόγια για την  καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα και καθυστερήσεις σε ακτοπλοϊκές αφίξεις και αναχωρήσεις, οι πληρότητες αγγίζουν το 75%.

Οι λιμενικές Αρχές είναι σε πλήρη ετοιμότητα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα  ενώ συστήνεται  στους επιβάτες να προμηθεύονται έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Ο υπουργός μάλιστα ζήτησε σύμφωνα με ανακοίνωση, να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων. Ενώ ο κ Πλακιωτάκης ζήτησε να υπάρξουν σχετικές συστάσεις και προς τις εταιρείες της ακτοπλοΐας προκειμένου να συμβάλουν και αυτές στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στα λιμάνια αναμένονται ακόμα περισσότεροι ταξιδιώτες με τους αδειούχους να φθάνουν στο νησί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου