Βίντεο: “Δώσε πάσα στη Ζωή” μια κοινωνική δράση από την Π.Α.Ε. Χανιά

16.34

Το κοινωνικό της πρόγραμμα «Δώσε πάσα στη Ζωή», το οποίο θα εφαρμοστεί σε συνεργασία με ιδρύματα και φιλανθρωπικούς συλλόγους των Χανίων, παρουσίασε επίσημα η ομάδα των Χανίων.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε και το λογότυπο του προγράμματος στο οποίο απεικονίζεται ένας ποδοσφαιριστής κρατώντας μία μεγάλη καρδιά, όπως μεγάλη θα είναι η “αγκαλιά”-προσφορά της ΠΑΕ Χανιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Ορίζοντα”, το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, το Κ.Η.Φ.Α.Π. “Μεγαλόχαρη”, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ και το Αννουσάκειο Ιδρυμα, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Οι Υπεύθυνοι Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, παρουσίασαν το πρόγραμμα που περιλαμβάνει αρκετές κοινωνικές δράσεις από την ομάδα μας, σε συνεργασία με τα παραπάνω φιλανθρωπικά σωματεία-ιδρύματα του νομού Χανίων.

Το παρών έδωσαν η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Μάγκυ Αρσενίδη-Μανουσέλη, από την πλευρά του Κ.Η.Φ.Α.Π. “Μεγαλόχαρη” η Ελένη Χουδαλάκη, ο Μιχάλης Μουσκουντάκης από τον Σύλλογο “Ορίζοντας”, η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Δήμητρα Μηνά και για το Αννουσάκειο Ιδρυμα, η κοινωνική λειτουργός Μαρία Βαϊδάκη