Βίντεο: Η ετήσια εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Χανίων, απονομές, βραβεύσεις και η κοπή της πίτας

21.36

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας της, η οποία συνδυάζεται και με την ενίσχυση του ταμείου αρωγής τραυματιζόμενων ποδοσφαιριστών,  πραγματοποίησε η ΕΠΣΧ  σε μια βραδιά όπου είχαμε και τις απονομές κυπέλλων στους πρωταθλητές των ενώσεων, στους πρώτους σκόρερ αλλά και ειδικές βραβεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τα μετάλλια και το κύπελλο στον πρωταθλητή της πρώτης κατηγορίας για το  2018-19 Πανακρωτηριακό ο οποίος και ολοκλήρωσε την χρονιά με 31 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση με 131 γκολ και την 2η καλύτερη άμυνα με 21 τέρματα.

Το κύπελλο στον πρωταθλητή της 2ης κατηγορίας Ιδομενέα ο οποίος είχε 26 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας 90 γκολ υπέρ και 24 κατά.

Επίσης για την 3η κατηγορία το Καλτσέτο το οποίο μέτρησε  19 νίκες 1 ισοπαλία και χωρίς ήττα με 58-7 γκολ.

Από τις μικρότερες ηλικίες η Κ16 του Πλατανιά παρέλαβε το κύπελλο για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες των Κ14 του 1ου  ομίλου Παλαιόχωρα και του 2ου ομίλου Νέων Μινωταυρου.

Στην συνέχεια τιμήθηκε η πρωταθλήτρια Ελλάδος Κ16 των Χανίων η οποία και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο καθώς νωπές είναι ακόμα οι δάφνες της περσινής επιτυχίας.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε και η βράβευση των 2 προπονητών της Κ16 Γιώργου Μουριζάκη και Γιώργου Ριτζάκη με τον τελευταίο μάλιστα να παραλαμβάνει και το βραβείο του καλύτερου προπονητή από την ΕΠΟ δια χειρός του Γιάννη Πετράκη ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά με αφορμή και την 12η Επιμορφωτική ημερίδα των προπονητών.

Από την εκδήλωση απουσίαζε η πρωταθλήτρια της 3ης κατηγορίας γυναικών του ΑΟΧ καθώς ταξίδευε για να αγωνιστεί στην Αθήνα με τον εκπρόσωπο της ομάδας Αντώνη Κουκλάκη να παραλαμβάνει τα μετάλλια.

Στην συνέχεια είχαμε τις βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ όπου είχαμε για την Α’ Κατηγορία τον Γιάννη Δρακάκη του Πανακρωτηριακού με 50 γκολ.

Για την Β’ Κατηγορία τον Βασίλη Γωνιωτάκη του Ιδομενέα με 25 γκολ και από την Γ’ Κατηγορία τον Νίκο Νιαυραδάκη της Ιωνίας με 26 γκολ

Στην κατηγορία των ειδικών βραβεύσεων είχαμε τον πρόεδρο του Καταναλωτικού και Προμηθευτικού συνεταιρισμού Απόστολος Αλεξάκης με την πλακέτα να την παραλαμβάνει εκ μέρους του ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ Γιάννης Μυλωνάκης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του προέδρου του Θησέα Αντώνη Γαλανάκη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χαρίδημου Διγενάκη, του προέδρου της Παλαιόχωρας Σήφη Δελάκη, του προέδρου του Απόλλωνα Σταύρου Δρικάκη, του προέδρου του Άρη Σούδας Νίκου Κλωθάκη, της Δώρας Κυριακάκης, του Δημήτρη Ρουσκέτου της Ασπίδας της Ρούλας Ρουμελιωτάκη από τον Κουμπέ και του Στέλιου Παπαδάκη της Σπάθας. Επίσης τιμήθηκε ο ισχυρός άνδρας του Πανακρωτηριακού και πρόεδρος της ΜΟΒΙΑΚ Μανώλη Σβουράκη..

Τέλος  από την ΕΠΣΧ τιμήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης στον οποίο την πλακέτα έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε ο γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός και το συγκρότημα του.