Βίντεο – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ «ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ» ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

19.03

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΕ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ «ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ» ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Με την αξιοπιστία και την εμπειρία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ το υπερσύγχρονο Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ PALACE ξεκίνησε την Πέμπτη 11 Ιουνίου τα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς συνδέοντας την Δυτική Κρήτη με την Αττική.

Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 4 το μεσημέρι και από το λιμάνι της Σούδας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 30 λεπτά.

Με στόχο την συμβολή στην αντιμετώπιση της έξαρσης του νέου κορωνοϊού η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών υιοθέτησε και ακολουθεί τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Στόχος η ασφάλεια του προσωπικού ξηράς και θάλασσας, η προστασία των επιβατών και των συνεργατών της και η ορθή λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο στα σημεία πώλησης όσο και στα πλοία.

Το οικολογικό cruise ferry «ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ» είναι το νεότερο, ταχύτερο πολυτελέστερο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής των Χανίων, που θα προσφέρει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό καθώς επίσης ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα.

Διαθέτει πολυτελές ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, μοντέρνες καμπίνες, self – service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ) και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης.

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Σάββατο και Κυριακή θα εκτελούνται ημερήσια δρομολόγια.
Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 11:00 το πρωί και άφιξη στο λιμάνι της Σούδας στις 18:00 το απόγευμα. Αναχώρηση από τα Χανιά στις 22:30 το βράδυ και άφιξη στον Πειραιά στις 06:30 το πρωί.

Δείτε το ρεπορτάζ!