Βίντεο: ΡΕΘΥΜΝΟ C.K. | 3 on 3 ASSIST BASKETBALL TOURNAMENT

16.01

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3 on 3 Assist Basketball Tournament, για αγόρια και κορίτσια κατηγορίας Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και +18, που διοργάνωσε το Cretan Kings Assist στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων.
Μία μεγάλη μπασκετική γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με τη συμμετοχή δεκάδων φίλων της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας το αγαπημένοι τους άθλημα. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο πάνω απ’ όλα το ευ αγωνίζεσθαι και τη χαρά της συμμετοχής, με τους τελικούς νικητές να μοιράζονται μετάλλια, κύπελλα και πλούσια δώρα.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια τριπόντων και ελευθέρων βολών. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Βαλάντης Χόμπης, ο Ιατρός Άρης Σιβαρόπουλος και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Ρεθύμνου Χρήστος Τρανταλίδης.
Παράλληλα, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων για τις ανάγκες των Συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 3on3
Κατηγορία Δημοτικών Σχολείων
Ομάδα Kings: Βαλάντης Χόμπης, Μοχάμεντ Καντάμ, Παντελής Πολιτάκης, Γρηγόρης Μαμαλάκης.
Κατηγορία Γυμνασίων
Ομάδα 15ο Δημοτικό: Μανώλης Χούλης, Λαμπρινός Γεωργουλάκης, Γεράσιμος Αραμπατζόγλου, Γιάννης Τσικνάκης.
Κατηγορία +18
Ομάδα Μουργόλυκοι: Νίκος Σεγρεδάκης, Παύλος Πελιβανίδης, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γιώργος Πανέρης.
Νικητής τριπόντων: Νίκος Σεγρεδάκης (Μουργόλυκοι)
Νικητής ελευθέρων βολών: Πάνος Τσικνάκης (NBAers)