Βίντεο: Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος διανομέας

17.28

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο 27χρονος διανομέας φαγητού που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου. Το όχημα του 27χρονου συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο σε διασταύρωση της περιοχής με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα στα κάτω άκρα.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει  στην εντατική ένας 27χρονος άνδρας, μετά από σοβαρό τροχαίο στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου. Ο νεαρός διανομέας τραυματίστηκε βαρύτατα το βράδυ της Δευτέρας και νοσηλεύεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.Ο άνδρας, μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι φερει σοβαρά τραύματα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Για το τροχαίο, το οποίο αποτελεί εργατικό ατύχημα, καθώς ο 27χρονος βρισκόταν εν ώρα εργασίας, εξέδωσε ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στην οποί αναφέρεται – μεταξύ άλλων – η αναγκαιότητα της ενίσχυσης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το ανακριτικό της τροχαίας Ηρακλείου.