Βίντεο: Στην Κρήτη ο πρωθυπουργός για το αεροδρόμιο Καστελίου

19.55

Στην Κρήτη θα βρεθεί αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσημη έναρξη εργασιών για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελλίου. Ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 10.30 και αμέσως αναχωρεί για το Καστέλι καθώς στις 11 θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που θα ανακοινώσει την επίσημη παραχώρηση για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Επίκαιρη ερώτηση προς τo Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε  ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου,  Βασίλης Κεγκέρογλου με θέμα: «Αναγκαία συνοδά και συμπληρωματικά έργα του Νέου Διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου, δίκαιες αποζημιώσεις και Τεχνικός Σύμβουλος στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας – Αξιοποίηση του Ν.Καζαντζάκης».

Λίγες ώρες πριν την τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου από τον πρωθυπουργό στο Καστέλλι, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μ. Φραγκάκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα προβλήματα που προκύπτουν από την κατασκευή του.