Βίντεο| Τα γκολ, το δοκάρι αλλά και οι δηλώσεις του φιλικού Ίκαρος – Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ 1-4

14.25

Το πρώτο φιλικό ματς για την νέα χρονιά για την ομάδα της Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη(13/8) με αντίπαλο τον Ίκαρο στο γήπεδο των Νεροκούρου. Ο αγώνας, ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δυο προπονητές Αστέριο Θέμελη (A.E.E.K. ΣΥΝ.ΚΑ)  και Σταμάτη Φλεμετάκη (Ίκαρος Μουρνιών) για να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας χρονιάς.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ μετά από κόρνερ του Μποτωνάκη από δεξιά  και κεφαλιά του Τσίτα ενώ στο 34’ πάλι ο Κώστας Τσίτας βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα καθώς μετά από σέντρα του Περδικάκη από αριστερά, κατέβασε ωραία με το στήθος και στην συνέχεια έγραψε το 0-2.

Δυο λεπτά αργότερα, νέα ωραία συνδυασμένη προσπάθεια από τα αριστερά κατέληξε στον Περδικάκη ο οποίος σέντραρε όμως ο Κουκούλης είδε την μπάλα να εξοστρακίζεται στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 53’ ο Βεστάκης εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στην μεσαία γραμμή με πάσα στον Μαλανδράκη ο οποίος έκανε την κούρσα από αριστερά, πάσαρε ξανά στον Βεστάκη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαρινόπουλου για το 0-3.

Η απάντηση από τον αξιόμαχο Ίκαρο ήρθε στο 79΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κατσιμπούρνας εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα για να μειώσει σε 3-1.

Η απάντηση ήταν άμεση και στην αμέσως επόμενη επίθεση το ΣΥΝ.ΚΑ πάλι με υπομονή κυκλοφόρησε την μπάλα η οποία έφτασε στον Νικόλτση ο οποίος με χαμηλή σέντρα από δεξιά βρήκε τον επερχόμενο Αρτζίδη ο οποίος με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-4 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Πλέον το βλέμμα όλων στρέφεται αρχικά στο Τουρνουά στις 18/8 στο «Μαρκομιχελάκειο» και στην συνέχεια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι με την σέντρα να έχει οριστεί στις 5 το απόγευμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα γκολ αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή της Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ Αστέριου Θέμελη.