Βίντεο: 4.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για την 15χρονη Χανιώτισσα

19.05

Το πρώτο βήμα, για ν’ αλλάξει η ζωή της μικρής  Χανιώτισσας,  που πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο στο εξωτερικό, έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τη βοήθεια του Paris Nagual.

Από εκείνη τη βραδιά αλλά και από τις μέχρι σήμερα προσφορές που έχουν γίνει από διάφορους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας, στον ερανικό λογαριασμό που έχει ενεργοποιηθεί, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 4000 ευρώ.

Ο δρόμος φυσικά είναι ακόμη μακρύς, αλλά όλοι πλέον πιστεύουμε στο όνειρο, αλλά και στο «κύμα αγάπης» που έχει αρχίσει να δημιουργείται για ένα ακόμη δικό μας παιδί, που μας χρειάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 15χρονου κοριτσιού, λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του ταξιδιού στην Αμερική και του χειρουργείου, στο οποίο πρέπει να υποβληθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο Σύλλογος των Τριτέκνων Χανίων  – και η προέδρος του κ. Μαίρη Χελιουδάκη – να έχουν αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες για την εξεύρεση του απαραίτητου ποσού, μέσω του ερανικού λογαριασμού που έχει ενεργοποιηθεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος καταβάλει και κάθε δυνατή προσπάθεια και για την τήρηση της «ανωνυμίας» της οικογένειας, λόγω της ιδιαίτερης «φύσης» του προβλήματος.

Η συνολική δαπάνη αγγίζει τις 150.000 ευρώ και ήδη υπάρχει η σχετική έγκριση του ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη του 90% του συνολικού κόστους. Ως εκ τούτου, το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί μέσω του εράνου, φτάνει τις 20.000 ευρώ.