Βίντεο: Beach Volley “Chania Open” στους Αγίους Αποστόλους – Δηλώσεις

16.10

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το βαθμολογούμενο τουρνουά  beach volley “Chania Open” στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων. Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί με τους τελικούς μάλιστα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Μια σπουδαία διοργάνωση προπομπός και των αγώνων masters που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Στους Άνδρες οι Αραμπόπουλος/Γεωργακόπουλος επικράτησαν 2-1 σετ (21-18, 25-27, 15-3) των Μονιάκη/Ρουμελιωτάκη σε μας για γερά νεύρα με τους νικητές να παίρνουν το πρώτο σετ με 21-18 για να ακολουθήσει η απάντηση από τους δευτεραθλητές με 27-25  τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου Αραμπόπουλος/Γεωργακόπουλος με 15-13 κατέκτησαν την πρώτη θέση.

 

Στις Γυναίκες οι Βλασερού/Πολίτη νίκησαν με 2-1 σετ (20-22, 21-14, 15-10) τις Μαναή/Πατεράκη και βρέθηκαν στην κορυφή του βάθρου.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων, στους Αγίους Αποστόλους με τους διοργανωτές να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Τις εντυπώσεις πάντως τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου έκλεψε το δίδυμο Πωλίνα Τριγωνίδου και Μαργαρίτα Χάνα με τις αθλήτριες του Πανιωνίου ή αν προτιμάτε τις «κόκκινες» να τερματίζουν τελικά στην 3η θέση του τουρνουά.