Βούλιαξαν βάρκα με λάστιχο στο Καλαμάκι. Καταγράφηκαν οι κινήσεις των δραστών

15.37

Στο αμήν έφτασαν οι ερασιτέχνες αλιείς στο Καλαμάκι καθώς άλλος ένα ιδιοκτήτης βάρκας έπεσε θύμα αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα δύο άτομα να πηγαίνουν στο λιμανάκι στα βραχάκια και να στέκονται μπροστά από δύο βάρκες. Αφού πήραν το λάστιχο άνοιξαν τη βρύση και πέταξαν νερό σε μία από τις βάρκες. Όμως μετά από λίγο παίρνουν το λάστιχο και το τοποθετούν σε διπλανή βάρκα με το νερό να τρέχει και σκοπό να τη βουλιάξουν.

Η βάρκα ανήκει στον κ. Στράτο Ζαχαριουδάκη ο οποίος το πρωί με μεγάλη απογοήτευση και θυμό είδε την περιουσία του βυθισμένη στο νερό. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάσυρσης της με τον ιδιοκτήτη να σημειώνει ότι οι ιδιοκτήτες σκαφών νιώθουν απροστάτευτοι αφού πρόκειται για το 4ο περιστατικό μέσα σε δύο χρόνια.

Τόσο ο κ. Ζαχαριουδάκης όσο και οι οικείοι του σημειώνουν ότι ο ίδιος δεν έχει δεχτεί απειλή στο παρελθόν ούτε μπορεί να φανταστεί γιατί οι δράστες του βούλιαξαν τη βάρκα.

Στο σύλλογο έχουν πεισμώσει και θέλουν να βρεθούν οι δράστες γι αυτό ο ιδιοκτήτης  προσφέρει ως αμοιβή το ποσό των 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει το ποιος βούλιαξε τη βάρκα, με τα στοιχεία του να είναι γνωστά στο λιμενικό και τις αρχές.

Να σημειωθεί ότι φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας πως μετά από λίγη ώρα από την αποχώρηση των δραστών από το λιμανάκι, εκείνοι επέστρεψαν για να δουν αν το έργο τους είχε ολοκληρωθεί.