Βραβεία «TUI Top Quality 2020» και «TUI Umwelt Champion 2020»

11.23

Το Creta Maris Beach Resort κέρδισε, για τρίτη συνεχή χρονιά, το απόλυτο βραβείο ποιότητας «TUI Top Quality 2020», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες του. Το Creta Maris Beach Resort αναδείχθηκε, επίσης, ως ένα από τα πιο «πράσινα» ξενοδοχεία, καθώς έλαβε τη διάκριση «TUI Umwelt Champion 2020» του παγκόσμιου ταξιδιωτικού οργανισμού TUI.

Το βραβείο «TUI Umwelt Champion 2020» που απονεμήθηκε στο Creta Maris Beach Resort θεωρείται μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο του τουρισμού με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια. Η διάκριση προκύπτει κατόπιν βαθμολογίας από τους επισκέπτες μέσω της TUI. Στο πλαίσιο της διαμονής τους οι επισκέπτες αξιολογούν τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του καταλύματος στο οποίο διέμειναν, κρίνοντας σε ποιο βαθμό υλοποιεί δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, εάν εφαρμόζει πρόγραμμα βιωσιμότητας και εάν ακολουθεί πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Το Creta Maris Beach Resort εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα λειτουργίας του, όπως αποτυπώνεται και στην Έκδοση Απολογισμού Βιωσιμότητας, που εκδίδεται τα τελευταία έξι χρόνια, παρουσιάζοντας αναλυτικά όλες τις σχετικές δράσεις του ξενοδοχείου.

Η διάκριση «TUI Top Quality 2020» που απέσπασε το Creta Maris Beach Resort επιβραβεύει τη συνολική εμπειρία διακοπών που απολαμβάνει ο επισκέπτης κατά τη διαμονή του. Φέτος, οι επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort το ανέδειξαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με βάση την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα υπηρεσιών και την φιλοξενία με επίκεντρο τον άνθρωπο που προσφέρει.

Με αφορμή τις δύο σημαντικές διακρίσεις, ο Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκος Βλασιάδης δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία μιας αξέχαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας σε ένα βιώσιμο προορισμό, ο οποίος σέβεται το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες του, αποτελεί τρόπο ζωής για όλους εμάς στο Creta Maris Beach Resort. Η επιβράβευση των προσπαθειών μας από την TUI, έναν από τους πιο σπουδαίους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτές τις διακρίσεις και υπερήφανος για τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του Creta Maris Beach Resort