Γρ. Αρχοντάκης: “Έφτασε η ώρα ο Δήμος να γυρίσει σελίδα”

16.46

Έφτασε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και να περάσουν τα Χανιά στην Επόμενη Μέρα, είπε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας Γρηγόρης Αρχοντάκης και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που ξεκίνησε στις 8:30 το βράδυ.

Είμαστε μια ανάσα πριν τον στόχο μας, είπε ο κ. Αρχοντάκης καλώντας τους δημότες να μην τους αφήσουν να τους επηρεάσουν η παραπληροφόρηση, τα πληρωμένα δημοσιεύματα και οι δήθεν διαρροές δήθεν δημοσκοπήσεων . Μένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και δε σταματάμε τον αγώνα μέχρι την ώρα που κλείνουν οι κάλπες, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.

Η επιλογή του χώρου δεν έγινε τυχαία υπογράμμισε ο κ. Αρχοντάκης ο οποίος τον χαρακτήρισε  παραμελημένο μετά την καταστροφή που υπέστη. «Όλοι δυστυχώς συμφωνούν ότι τα Χανιά έχουν μείνει πίσω!
Σε μια τέτοια πόλη αξίζουν πολλά περισσότερα, όπως και εμείς» κατέληξε ο κ. Αρχοντάκης καλώντας τους Δημότες να το εκφράσουν αυτό στην κάλπη.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η κα Αγγελάκη σημειώνοντας ότι «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την απόφαση της θεσμικής συμπόρευσης με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη. Όλοι μαζί, μια δυνατή ομάδα, με μοναδικό γνώμονα να πάμε τα Χανιά μας μπροστά, πορευόμαστε προς τη νίκη. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη των πρώην περιαστικών δήμων. Κάθε ένας απ’ αυτούς έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Με οδηγό την εμπειρία μας και την βούλησή μας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, θα συμπορευτούμε όλοι μαζί, μέσα από την συνεργασία και τον διάλογο σε μία πορεία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».