Δολοφονία με ψαλίδι: Αθώα δηλώνει η 44χρονη Γαλλίδα μέσα από τις φυλακές της Θήβας

15.04

Αθώα δηλώνει μέσα από τις φυλακές της Θήβας, η 44χρονη Γαλλίδα, που κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της το καλοκαίρι του 2019 στο Ηράκλειο.  Όπως υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1, το θύμα αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα.

Από την αρχή η 44χρονη είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ο 56χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πάνω στη μέθη του αυτοτραυματίστηκε με το ψαλίδι καταφέρνοντας ο ίδιος στον εαυτό του τις μοιραίες αιχμές στο θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Η έρευνα ωστόσο, ακόμη συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν περίπου 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 23 Ιουλίου του 2019 όταν οι ένοικοι ξενοδοχείου στον Τσούτσουρα άκουσαν τον άγριο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο μόλις είχε γυρίσει από την νυχτερινή του έξοδο καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αφού και μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ειδοποιήθηκε παράλληλα με τις αρχές και όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 56χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος και την 44χρονη να κάθεται στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των υπόλοιπων ενοίκων του ξενοδοχείου οι καβγάδες ήταν καθημερινό φαινόμενο από την ώρα της άφιξης τους στο δωμάτιο, αφού οι υπόλοιποι τουρίστες έκαναν παράπονα στον ιδιοκτήτη ότι ακούγονται φωνές και χτυπήματα.

Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 56χρονο στο ΠΑΓΝΗ ήταν ήδη νεκρός με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροψία – νεκροτομή να σημειώνουν ότι τα τραύματα που προκλήθηκαν στον άτυχο τουρίστα δεν έγιναν από τον ίδιο, καθώς έφερε και αμυντικά τραύματα στα χέρια.