Δυο κορυφαία βραβεία για το CRETA MARIS BEACH RESORT: «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019» 

22.45

«Ποδαρικό» για τη φετινή τουριστική περίοδο έκανε το CRETA MARIS BEACH RESORT, λαμβάνοντας τα βραβεία «TUI TOP QUALITY 2019» και «TUI FAMILY CHAMPION 2019» από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό TUI.

Συγκεκριμένα, το «TUI FAMILY CHAMPION 2019» απονέμεται στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία της TUI, ενώ το «TUI TOP QUALITY 2019» πιστοποιεί την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, το Creta Maris Beach Resort.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα δύο σημαντικά βραβεία, «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019», προκύπτουν από τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ, ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΏΝ ΤΟΥΣ.

Σε συνέχεια των δύο σημαντικών βραβείων, ο κ. ΝΊΚΟΣ ΒΛΑΣΙΆΔΗΣ, ΓΕΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΟΥ CRETA MARIS BEACH RESORT, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος, που για ακόμη μια χρονιά οι προσπάθειες της ομάδας του  Creta Maris Beach Resort, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, όπως η TUI. Τα αυστηρά κριτήρια για την απονομή των βραβείων και το γεγονός ότι η τελική επιλογή είναι αποτέλεσμα της θετικής ψήφου των ίδιων των επισκεπτών μας, κάνουν τις δύο διακρίσεις αυτές, ακόμη πιο πολύτιμες και σημαντικές για εμάς!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό για τον κοινό μας σκοπό: Χαρούμενους επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να επιστρέψουν ξανά στο ξενοδοχείο μας».

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ CRETA MARIS BEACH RESORT:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στο Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου. Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ TUI:

Ο όμιλος TUI είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου αποτελείται από ισχυρούς τουριστικούς πράκτορες, 1.600 ταξιδιωτικά γραφεία, κορυφαίες σε απευθείας σύνδεση πύλες, έξι αεροπορικές εταιρείες με περίπου 150 αεροσκάφη, πάνω από 380 ξενοδοχεία, 16 κρουαζιερόπλοια και πολλά γραφεία σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς διακοπών σε ανά τον κόσμο.