Η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. ακόμη μια χρονιά με 2 χρυσά βραβεία στην Greek Export Awards 2019

19.21

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., που παράγει τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης EveryDay, Babylino, Sani, Pom Pon, BabyCare, Wet Hankies, διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά με 2 χρυσά βραβεία στα φετινά Greek Export Awards 2019.

Σε μια χρονιά που η ΜΕΓΑ έκανε νέο ρεκόρ εξαγωγών, εννιαπλασιάζοντας τις εξαγωγές της από το 2010, οι χρυσές διακρίσεις στα Greek Exports Awards 2019 έρχονται να επιβραβεύσουν την Αριστεία στον τομέα των εξαγωγών της.

  1. Χρυσό Βραβείο Top Industrial Export Company. Με την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα και διεθνές διαβατήριο, η ΜΕΓΑ επένδυσε εδώ και δεκαετίες στην εξωστρέφεια, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σήμερα σε 4 ηπείρους, ενισχύοντας έτσι την ελληνική παρουσία και καινοτομία στην απαιτητική διεθνή αγορά.
  2. Χρυσό Βραβείο Top Branded Export Product Babylino Sensitive. Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive ταξιδεύουν καθημερινά για τα ράφια του εξωτερικού, αποτελώντας άξιο εκπρόσωπο των ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στο διεθνή στίβο. Σήμερα, όπου εισάγεται, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μεγάλο ποσοστό προϊόντων προσωπικής υγιεινής στη χώρα μας, η κατηγορία βρεφικές πάνες έχει πάρει τη θέση της στα 50 ελληνικά πιο εξαγόμενα προϊόντα, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές πρωτοβουλίες της ΜΕΓΑ. Η υψηλή προϊοντική ασφάλεια και η άριστη ποιότητα του Babylino αναγνωρίστηκαν μάλιστα και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αφού το Babylino τιμήθηκε πρόσφατα με το Κορυφαίο Ευρωπαϊκό Bραβείο Ασφάλειας Προϊόντος.

Η ποιότητα και ο καινοτομικός σχεδιασμός προϊόντων αποτελούν βάση εμπιστοσύνης για τις συνεργασίες της ΜΕΓΑ και στο εξωτερικό. Το σύστημα ολικής ποιότητας, η επένδυση σε τεχνολογία αιχμής και σε εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, ο σχεδιασμός καινοτόμων προϊόντων με μοναδική φιλικότητα προς το δέρμα, έχουν αποτελέσει μια σταθερή βάση μακροχρόνιας συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες την έχουν εμπιστευθεί ως βασικό προμηθευτή των προϊόντων τους.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά, παρουσία πάνω από 300 σημαντικών στελεχών της αγοράς και είχε ως στόχο να αναδείξει τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.