Η Κρήτη στο επίκεντρο της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην Αθήνα από 24/01

18.16

Σε ένα γευστικό τριήμερο από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία σεφ και όσοι ασχολούνται με το τρόφιμο να έρθουν σε επαφή με την κρητική γαστρονομία που θα έχει την τιμητική της στην 7η έκθεση ΕΗΠΟΤΡΟΦ με τίτλο The Greek Fine Food Exhibition. Στην γνώριμη κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα βρίσκεται και το 2020, η Εύα Παρακεντάκη ως κεντρική παρουσιάστρια του event, η οποία θα υποδεχθεί καταξιωμένους σεφ από όλη την χώρα, που μαγειρεύουν ζωντανά για το κοινό.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή γεύσεις από διάφορα μέρη της  Ελλάδας, όπως την  Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο. Στόχος η γνωριμία των τοπικών ποιοτικών προϊόντων, με τους σεφ να τα μαγειρεύουν στις γευστικές προτιμήσεις των κατοίκων άλλων περιοχών.

Μάλιστα η Εύα Παρακεντάκη έχει ετοιμάσει και ένα κρητικό γλέντι στο πλαίσιο της έκθεσης για να γνωρίσουν όσοι δεν ξέρουν ήδη τις παρασκευές που προσφέρονται στις χαρές του νησιού.

Είναι γνωστό πως μέσα από την εκπομπή Μάμα μία, η Εύα Παρακεντάκη μεταφέρει στο κοινό τα μυστικά της κρητικής γαστρονομίας.