Θερμή υποδοχή και αποθέωση στους πρωταθλητές Σκυλουράκη-Δημουλιό

14.52

Την θερμή υποδοχή και την αποθέωση από συγγενείς, φίλους και συναθλητές, γνώρισαν οι δύο Χανιώτες πρωταθλητές της Τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ στο αεροδρόμιο Χανίων «Ι.Δασκαλογιάννης».

Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκυλουράκη και τον Θανάση Δημουλιό που επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής στον τόπο τους, μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων τεχνικής κολύμβησης όπου διεξήχθη στην Αίγυπτο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τις πολλές συμμετοχές, οι δύο νέοι αυτοί αθλητές κατόρθωσαν να λάβουν σπουδαίες διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση κάνοντας υπερήφανους τους Χανιώτες. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες στιγμές των τελευταίων χρόνων για την τεχνική κολύμβηση και τον Ν.Ο. Χανίων, δηλώνει ο προπονητής τους, Ηλίας Καλαμαρίδης.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 400.μ υποβρύχιο. Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη από την επιτυχημένη αυτή εμφάνισή της στο παγκόσμιο μίτινγκ. Να σημειωθεί πως η Χριστιάνα Σκυλουράκη, συμμετείχε και στη μικτή σκυτάλη 4×2000μ., επιφάνεια ανοιχτής θάλασσας. Σε αυτή την κούρσα, έλαβε την 4η θέση.

Εξίσου σημαντική στο πρωτάθλημα, ήταν και η εμφάνιση του Θανάση Δημουλιού, ο οποίος, κατάφερε να πάρει τη 5η θέση στη κούρσα των 4×100μ. επιφάνεια και ακόμα μια 5η θέση στη σκυτάλη 4×50μ. επιφάνεια. Ευχαριστημένος αλλά και περήφανος για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα δηλώνει ο πρωταθλητής.