ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.- ΣΥ.ΦΑ.Χ – Ρενάτα Μαζοκοπάκη στο πλευρό των αστυνομικών Χανίων

15.31

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τη χανιώτικη επιχείρηση ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., τη Χανιώτισσα επιχειρηματία κ. Ειρήνη – Ρενάτα Μαζοκοπάκη, το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων (ΣΥ.ΦΑ.Χ) και ιδιαιτέρως τον κ. Ιωάννη Σημαντηράκη αλλά και τον Πρόεδρο αυτού και πρώην Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα, του οποίου γνωστή είναι η συμβολή στην ονοματοδοσία της οδού Στάθη Λαζαρίδη.

Οι ανωτέρω χορήγησαν την Ένωσή μας και κατ’ επέκταση τους συναδέλφους μας με 3000 γάντια και 2 αντισηπτικά, με 300 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες και με 500 μάσκες προστασίας κατά σειρά και αντιστοίχως ως άνω.

Η Ένωσή μας, εν συνεχεία θα διαμοιράσει στους συναδέλφους μας τόσο το παρών όσο και όλο το υγειονομικό υλικό που έχει συγκεντρώσει τελευταία, άμεσα, με τη 2η τροφοδοσία όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Χανίων ενώ μέσα στον Απρίλιο θα προσπαθήσουμε και για 3η τροφοδοσία, προκειμένου θωρακιστούν οι συνάδελφοί μας με γάντια, προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά και ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα.

Συνεχίζουμε…