Ο Δήμος Χανίων βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του

17.13

Τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη βράβευσε το πρωί σε μια σεμνή τελετή στο Δήμο Χανίων, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης για την προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό. Παρουσία αντιδημάρχων και άλλων εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή.

Στο περιθώριο της επίσκεψης αναπτύχθηκαν ποικίλα θέματα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τονίζει πολλές φορές ότι όλοι μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας αρκεί να το πιστέψουμε ενώ αναφέρθηκε και στους νέους που έχουν αντικαταστήσει το τάμπλετ με τον αθλητισμό αλλά και στους γονείς που βλέπουν τις δικές τους προσδοκίες στα πρόσωπα των παιδιών τους.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάλεσε την τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει τις αθλητικές υποδομές με τον Δήμαρχο Χανίων να αναφέρει ότι και οι νέοι αποτελούν προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.

Τέλος ο μεγάλος μπασκεμπολίστας και προπονητής της εθνικής Ελλάδος ενθουσιάστηκε με τη συλλογή από φανέλες που υπάρχει στο Μουσείο της Εθνικής Ομάδας στα Χανιά, καθώς υπάρχει και η φανέλα που φορούσε στον συγκινητικό και νικητήριο αγώνα του 1987.