Παρουσίασε τους πρώτους 93 υποψηφίους, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

16.11

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην ειδική εκδήλωση του συνδυασμού Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης μέρας, για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Χανίων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης παρουσίασε τους πρώτους 93 υποψήφιους του συνδυασμού.

Γνώση, εμπειρία, θέληση, όραμα και σχεδιασμός είναι τα κλειδιά για την υλοποίηση ενός προγράμματος που να μη μένει στα χαρτιά αλλά να γίνεται πράξη, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης κατά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας.

Η κα Αγγελάκη, στο πλαίσιο της ομιλίας της αλλά και των δηλώσεων της στους δημοσιογράφους σημείωση ότι η παρουσίαση αυτή στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας για το χτίσιμο ενός νέου Δήμου Χανίων.

Τόσο ο κ. Αρχοντάκης όσο και η κα Αγγελάκη, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία του κόσμου που όπως τόνισαν δείχνει και τη στήριξη του σε όλα τα πρόσωπα του συνδυασμού.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων,  μέλη και φίλοι του συνδυασμού καθώς και πρώην Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων και πρώην Δήμαρχοι του νομού.