Πλατανιάς: “Βροχή” οι προτάσεις-Επιθετικός από Αργεντινή, αριστερό μπακ απο Εκουαδόρ και χαφ από Βενεζουέλα

14.37

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός “πυρετός” τις τελευταίες ώρες στον Πλατανιά καθώς μπορεί ο Γιάννης Τάτσης  να ολοκλήρωσε την σχολή UEFA PRO παρ’ όλα αυτά υπήρχε καθημερινή επικοινωνία για την στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Αμανατίδη.

Στα γραφεία του συλλόγου υπάρχει διαρκώς κίνηση καθώς δεν είναι λίγες οι προτάσεις των μάνατζερ που φτάνουν ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και ενδεχομένως αποτελέσουν παρελθόν.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Νίλι ο οποίος και ενδιαφέρει την Λας Πάλμας η οποία και επικοινώνησε μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους ανθρώπους του Πλατανιά που με την σειρά τους ζήτησαν από τον Ισπανικό σύλλογο να καταθέσει επίσημη πρόταση από την στιγμή που τους απασχολεί ο παίκτης.

Εκτός όμως από απώλειες στον Πλατανιά θα υπάρξουν και προσθήκες. Ήδη εξετάζεται η περίπτωση ενός Αργεντινού επιθετικού νεαρής ηλικίας που έχει όμως σημαντικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της χώρας του ενώ έχει συμμετοχές με γκολ και στις μικρές εθνικές της Αργεντινής.

Καρπούς πάντως έφερε και το ταξίδι στην Ιταλία προ ημερών καθώς ο Πλατανιάς συνεργάζεται πλέον με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ με έδρα την γείτονα χώρα και ήδη έχουν έρθει και οι πρώτες προτάσεις τις οποίες και εξετάζει η Χανιώτικη ομάδα. Ο λόγος για έναν νεαρό παίκτη από την Βενεζουέλα ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ενώ ήδη έχει κάνει και τις πρώτες του συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να καλύψει με ευκολία και την θέση στα δεξιά.

Επίσης υπάρχει μια ακόμα περίπτωση ενός εξελίξιμου αριστερού μπακ χαφ από το Εκουαδόρ του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ολοένα και ανεβαίνει και σε συνδυασμό με την ηλικία του η οποία είναι στις προϋποθέσεις του Πλατανιά τον κάνει μια ελκυστική λύση καθώς μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μια θέσεις καθώς έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ακόμα και στην θέση του στόπερ ενώ μετράει και συμμετοχές στην μεσαία γραμμή καθώς τον βοηθάει αρκετά η καλή τεχνική του κατάρτιση.

Όπως είναι κατανοητό οι επόμενες ημέρες θα φέρουν και άλλες περιπτώσεις στο φως της δημοσιότητας ενώ λόγω και του νεαρού της ηλικίας στην ομάδα του Πλατανιά προσπαθούν να μην διαρρεύσουν ονόματα μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει αν θα κινηθούν επίσημα.