Σημαντηράκη – Σγουράκη, στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

16.37

«Ο Νομός Χανίων θα δώσει και αυτήν την Κυριακή αλλά και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, τη δική του απάντηση σε όσους θέλουν να επιβάλλουν τις νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές επιλογές τους». Με αυτά τα λόγια καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκφράζοντας τη θέση του κόμματος για καταψήφιση των δημοτικών σχημάτων που στηρίζει η ΝΔ.

Με έμμεσο τρόπο λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να στηρίξουν χωρίς να τους ονοματίζει τον Παναγιώτη Σημανδηράκη για τα Χανιά και τον Σταμάτη Σγουράκη στον Αποκόρωνα.

Σε ότι αφορά στη μείωση της δύναμης σε σύγκριση με τις εκλογές του 2014 της πρωτοβουλίας πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη Κυριακή, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι ένας λόγος θα μπορούσε να είναι η πολυδιάσπαση των ψηφοδελτίων για τον Δήμο Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί τους πολίτες του Νομού μας να ψηφίσουν μαζικά την Κυριακή.

Η πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα πανδημοκρατικό – προοδευτικό προσκλητήριο για την αποτροπή δεξιάς παλινόρθωσης, παραπέμπει στην ανάγκη να καταψηφιστούν τα δημοτικά και περιφερειακά σχήματα που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Νομός Χανίων θα δώσει και αυτήν την Κυριακή αλλά και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, τη δική του απάντηση σε όσους θέλουν να επιβάλλουν τις νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές επιλογές τους”.