Στη ΜΕΘ η 52χρονη του τροχαίου στον ΒΟΑΚ. Θρηνεί η Κρήτη τους δύο νεκρούς

16.16

Ο 21χρονος  Σταμάτης Σπαντιδάκης από τα Μυσίρια Ρεθύμνου, κρατά τον Σταυρό που είχε πιάσει βουτώντας  στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου ανήμερα των Θεοφανίων φέτος. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς περίπου 4 μήνες μετά χάνει τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε την ημέρα της Πρωτομαγιάς στο Πλατάνι στα Χανιά. Η οικογένεια του νεαρού βυθίστηκε στο πένθος καθώς ο Σταμάτης έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, οδηγώντας τη μηχανή του κοντά στον κόμβο της Σούδας.

Στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 21χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή και ο οδηγός μιας δεύτερης μηχανής που ενεπλάκη στο τροχαίο ο 57χρονος Ευτύχης Μαυρεδάκης, μέλος της κλασικής λέσχης μοτοσικλέτας Χανίων, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

«1 Μαΐου 2019 …η μέρα που χάσαμε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα σε τροχαίο τον φίλο μας, τον άνθρωπο μας τον Ευτύχη Μαυρεδάκη… μία μαύρη μέρα για τη λέσχη μας…πάντα πρόθυμος πάντα πρόσχαρος δεν είχε κανείς να πει κακή κουβέντα για σένα, Αιωνία σου η μνήμη αδερφέ μας».

Ο 21χρονος και ο 57χρονος ανέβασαν τον αριθμό των θυμάτων τροχαίων στην Κρήτη στους 23.

Από τη σύγκρουση των μηχανών με ένα αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά μια 52χρονη η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Σε ερώτηση για το αν κινδυνεύει από τα τραύματα η ζωή της η κα Μπαρδάτσου σημείωσε ότι η κατάσταση της παρακολουθείται.

Εν τω μεταξύ χτες λίγο πριν τις 10 το βράδυ ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Καζαντζάκη στα Χανιά, μετά τη γέφυρα του Βαμβακόπουλου.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Από τη δυνατή σύγκρουση τραυματίστηκε ο 22χρονος οδηγός του οχήματος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Αυξημένα είναι τα τροχαία αυτές τις ημέρες σημείωσε η διευθύντρια των ιατρικών υπηρεσιών.

Το ίδιο βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκε ατύχημα και στο ύψος της Νερατζιάς στις Βουκολιές όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο επίσης για νοσηλεία.

Σήμερα το πρωί αυτή τη φορά στην ανατολική Κρήτη στο Ηράκλειο, στο δρόμο λίγο πριν το ΠΑΓΝΗ,  ένα όχημα παρέσυρε μια πεζή γυναίκα, στην προσπάθειά της να διασχίσει το οδόστρωμα. Ευτυχώς ο τραυματισμός της χαρακτηρίζεται ελαφρύς και η γυναίκα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.