Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το 8μηνών κοριτσάκι με πρόβλημα υγείας

16.52

Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στην έκκληση βοήθειας της Εκκλησίας για ένα 8μηνών βρέφος. Την ευχάριστη είδηση πως το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την εγχείρηση που θα υποβληθεί η μικρή συγκεντρώθηκε, έδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου. Πρόκειται για ένα νεογέννητο κοριτσάκι το οποίο πάσχει από ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και η καρδιά του χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ιεράς Μητρόπολης:

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή.

Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας! Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!»