Συμφώνησε με ΟΦΗ ο Αμπντούλ Ουές

18.23

Σε μια ακόμα κίνηση απόκτησης νεαρού ποδοσφαιριστή προχώρησε ο ΟΦΗ καθώς το συγκρότημα του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο αμυντικό του Πλατανιά Αμπντούλ Ουές. Το συμβόλαιο του διεθνή με τις ελπίδες της Ελλάδος λήγει στις 30 Ιουνίου και ως εκ τούτου είχε πλέον το δικαίωμα με την αλλαγή της χρονιάς να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο οποίος θα είναι το Ηράκλειο της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο ομάδες είχαν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το καλοκαίρι χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία καθώς το οικονομικό χάσμα ήταν μεγάλο.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι γεννημένος 14 Ιουνίου του 1998 είναι δεξιοπόδαρος και στο παρελθόν έχει περάσει από την Under 17 του Παναθηναϊκού αλλά και την Under 18 της Μπρέντφορντ για να έρθει στην συνέχεια στην Κ20 του Πλατανιά.

Έκανε ντεμπούτο στο κύπελλο Ελλάδας με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο σε ηλικία 19 ετών 3 μηνών και 6 ημερών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινώντας μάλιστα και βασικός  ενώ στη συνέχεια, δύο μήνες αργότερα ήρθε το ντεμπούτο και στην S.L.1 με τον Ρόκα στο τιμόνι καθώς είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Παράσχο σε ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.