Ανακοίνωσε Κουτζαβασίλη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

14.51

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός καθώς μετά την ανανέωση με τον Λαζαρίδη μπαίνει ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ των τερματοφυλάκων αφού ο Φώτης Κουτζαβασίλης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας (2 ετών) με την Χανιώτικη ομάδα και θα υπερασπίζεται την εστία της για την ερχόμενη χρονιά..

Είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1989 στις Σέρρες έχει ύψος 1,85 και είναι δεξιοπόδαρος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ελπίδα Προβατά, όπου έμεινε μέχρι το 2005. Τότε τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ και μετά την παρουσία του στην ομάδα νέων έγινε επαγγελματίας το 2009, παίρνοντας “γεύση”, αλλά όχι συμμετοχές, από τη Super League και το Europa League.

Το 2011 επέστρεψε στις Σέρρες για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, μετρώντας σε δύο σεζόν συνολικά 50 συμμετοχές, σε επίσημα παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2013 μετακομίζει στην Κέρκυρα, στην οποία έμεινε μέχρι πρότινος. Με τον ΑΟΚ είχε 43 συμμετοχές στη Super League, 65 στη Football League και 10 στο Κύπελλο Ελλάδας.

οι δηλώσεις του Φώτη Κουτζαβασίλη
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας. Μου άρεσε από την αρχή το πρότζεκτ και της διοίκησης και του προπονητή και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα να γίνω μέλος αυτής της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια».