Τα “γυρίζει” ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

16.59

Σχεδόν ένα μήνα παραμονής συμπληρώνει ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 60χρονης Σούζαν Ήτον , στο ψυχιατρικό τμήμα του Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης.

Να θυμίσουμε ότι οι δικαστικές αρχές είχαν παραγγείλει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον νεαρό Χανιώτη ο οποίος παρακολουθείται από ειδική επιτροπή.

Να θυμίσουμε ότι το έγκλημα είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο , όταν η 60χρονη είχε βγει από την ΟΑΚ για τρέξιμο στο Κολυμπάρι. Ο 27χρονος Χανιώτης είχε ομολογήσει ότι τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και τη μετέφερε στο Μάλεμε σε παλιό γερμανικό καταφύγιο όπου τη βίασε τρεις φορές και την πέταξε μέσα σε ένα φρεάτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ τώρα ο 27χρονος, φέρεται να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε βίασε την άτυχη Αμερικανίδα σε αντίθεση με τα όσα είχε περιγράψει στην προανακριτική και ανακριτική απολογία του, όπου είχε δώσει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα είχαν γίνει τη μοιραία ημέρα.

Η αλλαγή αυτή στη στάση του, σύμφωνα με την “Π”, μπορεί να οφείλεται ενδεχομένως στο γεγονός ότι στα δείγματα που είχαν ληφθεί από τον κόλπο και τον πρωκτό της άτυχης Suzanne Eaton δεν ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό (σπέρμα εν προκειμένω) του 27χρονου Χανιώτη. Αυτό όμως σύμφωνα με τους ειδικούς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπήρξε και βιασμός, δεδομένου ότι η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι αρμόδιοι προχώρησαν σε λήψη σηπτικών υγρών στα οποία ενδεχομένως δεν συμπεριλήφθηκε το σπέρμα του 27χρονου ή ακόμα και αν ελήφθη δεν κατέστη δυνατή η ανίχνευση του λόγω της σήψης.

Τονίζεται ότι η ποιότητα του υλικού λόγω αποσύνθεσης συνιστά σαφή αποτρεπτικό παράγοντα ταυτοποίησης.