Τελείωσαν οι πανελλήνιες για τα ΓΕΛ χωρίς τα Ειδικά

16.26

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάστηκαν σήμερα,  Παρασκευή 14 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σειρά είχαν τα Λατινικά, η Χημεία και οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν συνέχεια με ειδικά μαθήματα μπορούν από σήμερα να βγάλουν την κούραση και το άγχος του διαβάσματος από πάνω τους και να ευχαριστηθούν το καλοκαίρι μέχρι να αρχίσει η αγωνία για τα αποτελέσματα.

Άλλη μία μέρα προσπάθειας για τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων. Το πρωί οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών κάθισαν στα θρανία και διαγωνίστηκαν στα Λατινικά τα οποία χαρακτήρισαν εύκολα και αναμενόμενα.

Σε ότι αφορά στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Και εκεί δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Στη Χημεία τώρα για τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, τα θέματα ήθελαν προσοχή, όμως οι διαβασμένοι έγραψαν καλά.

Χθες, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στην Ανατομία–Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. Τώρα για τους μαθητές των ΓΕΛ που δεν έχουν ειδικά μαθήματα αρχίζει επιτέλους η ξεκούραση και το καλοκαίρι. Όλα ήδη φαντάζουν πολύ διαφορετικά μιας και τα καλοκαίρια στο Λύκειο δεν ήταν ποτέ ξεκούραστα αφού η προετοιμασία για τις πανελλαδικές ξεκίνησε νωρίς και κράτησε πολύ.