Τετάρτη στις 18:00 η κλήρωση των μπαράζ Πλατανιάς – ΟΦΗ και ένας “αστερίσκος”

16.38

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.05.2019 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.05.2019.

Σημείωση: Λόγω ασκήσεως προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το αποτέλεσμα της κλήρωση θα έχει τη μορφή «Ομάδα SUPER LEAGUE» και «ομάδα FOOTBALL LEAGUE».

Όπως είναι κατανοητό Πλατανιάς και ΟΦΗ πίεσαν αρκετά για την κλήρωση όμως ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι η ημερομηνία του πρώτου αγώνα.

Σε περίπτωση λοιπόν που κληρωθεί το πρώτο ματς εντός Χανίων τότε ενδεχομένως να δημιουργηθεί πρόβλημα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων καθώς υπάρχει την Κυριακή η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενετικό λιμάνι στις 19:30. Ίσως μια άλλη λύση θα μπορούσε να είναι η αλλαγή ημέρας και τοτε το ματς να διεξαχθεί Σάββατο, όλα αυτά είναι πάντως σε φιλολογικό επίπεδο από την στιγμή που δεν υπάρχει (επίσημα τουλάχιστον) κάποια ένσταση.

Από πλευρά ΟΦΗ πάντως είναι δεδομένο πως θα επιμείνουν για εισιτήρια αν και ο Πλατανιάς στην πρώτη (άτυπη) σύσκεψη ήταν κάθετος. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και σε ματς Super League πριν από λίγα χρόνια οι φίλοι του ΟΦΗ αψήφησαν την απαγόρευση μετακίνησης και ήρθαν στα Περιβόλια με την αστυνομία τελικά (για το κοινό καλό) να τους επιτρέπει την είσοδο στις εξέδρες του γηπέδου.