Βίντεο:Την πυροβόλησε 7 φορές. Τι λέει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης

17.26

Δεν ήταν λίγες οι φορές που πάτησε τη σκανδάλη ο 47χρονος εναντίον της 49χρονης συντρόφου του, αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η σορός της έφερε 7 πυροβολισμούς. Η γυναίκα βλήθηκε πισώπλατα με μία να είναι η θανατηφόρα σφαίρα, πλησίον του θώρακα, όπως τονίζει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης. Ο 47χρονος στη συνέχεια πυροβολήθηκε μία φορά στο κεφάλι.

Όπως συμβαίνει σε αρκετά εγκλήματα που θύτης και θύμα βρίσκονται νεκροί, υπάρχει αρκετός χώρος για υποθέσεις ωστόσο ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι ο αριθμός των πυροβολισμών δείχνει και την πρόθεση.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη το πρωί, η κόρη της 49χρονης, πήγε στο σπίτι στο οποίο συζούσε το ζευγάρι στην Χαλέπα και βρήκε τη μητέρα της και τον σύντροφο της νεκρούς. Μια διπλή τραγωδία που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες και τους οικείους τους. Ο θάνατος τους προσδιορίζεται σύμφωνα με την νεκροψία κάποιες ώρες νωρίτερα, από τη στιγμή του εντοπισμού τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και όλοι όσοι τους γνώριζαν προσπαθούν να βρουν την αιτία που όπλισε το χέρι του 47χρονου. Πάντως στη θέα του όπλου η 49χρονη πιθανότατα έτρεξε να φύγει για να σωθεί και γι αυτό πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Ακούστε τι λέει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης.