Τον σκότωσε με το ψαλιδάκι της ραπτικής. Τι υποστηρίζει

16.07

Ένα νέο έγκλημα συγκλονίζει το νησί. Μια 44χρονη Γαλλίδα φέρεται να σκότωσε τον 56χρονο σύντροφο στις 3 τα ξημερώματα στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν στον Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι επέστρεψε αργά τη νύχτα στο δωμάτιο του μετά από διασκέδαση. Κάποια στιγμή οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν τον άγριο καβγά του ζευγαριού και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο ξενοδοχείο και άνοιξαν την πόρτα του δωματίου βρήκαν τον 56χρονο σε μια λίμνη αίματος και την 44χρονη να κάθεται εντός.

Ο 56χρονος είχε στο σώμα του μαχαιριές με ένα ψαλιδάκι ραπτικής να είναι το φονικό όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο δωμάτιο επέστρεψε το ζευγάρι σε κατάσταση μέθης και στην Κρήτη βρίσκονταν για λίγες μέρες στο πλαίσιο των ολιγοήμερων διακοπών τους.

Η δικογραφία από την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου σχηματίζεται και η 44χρονη θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Πάντως η ίδια φέρεται να λέει στις αρχές ότι έχει συγγενική σχέση με το θύμα και ότι ο ίδιος προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό του καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ιατροδικαστής πάντως διαψεύδει τα λεγόμενα της 44χρονης.

Πρόκειται για το τρίτο έγκλημα που σημειώνεται για τον μήνα Ιούλιο μετά την Ασή Γωνιά και τα Χανιά στο νησί.