Χωρίς κόσμο ο ΟΦΗ στα Περιβόλια

16.04

Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ καθώς ένα-ένα τα εμπόδια αποτελούν παρελθόν με τους δυο προπονητές να σχεδιάζουν τους 2 τελικούς ουσιαστικά που θα δώσουν και εισιτήριο για την super league της επόμενης χρονιάς.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τον Πλατανιά να παραμένουν σταθεροί στις απόψεις τους κάτι που σημαίνει πως επίσημα τουλάχιστον δεν θα υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων σε κανένα από τα δυο ματς παρά την επιθυμία της ομάδος του Ηρακλείου.

 

Μάλιστα την Πέμπτη το μεσημέρι ο ΟΦΗ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο “Θ. Βαρδινογιάννης”!

 

Όπως είναι κατανοητό με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξει πρόβλημα αστυνόμευσης καθώς υπάρχει και πολιτική ομιλία την ίδια ώρα στο Ενετικό λιμάνι, από την άλλη όμως θα πρέπει να παρθούν και τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν μέρες του 2014 όπου οι φίλοι της ομάδος του Ηρακλείου ήρθαν στα Χανιά ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

 

Αγωνιστικά στον ΟΦΗ Ο Χιλιανός τεχνικός Χάιμε Βέρα είδε με ικανοποίηση τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά.

Αντίθετα από την αναμέτρηση των Χανίων θα απουσιάσει ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), μετά την προπόνηση, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο. Την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που ουσιαστικά καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή του, τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα μπαράζ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Κομεσίδης έκαναν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσιάζει ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.