Ωρες αγωνίας για την οικογένεια του 81χρονου αγνοούμενου

15.49

Δραματική έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση του 81χρονου Ευάγγελου Τζουβελέκα απευθύνει η κόρη του, Εμμανουέλα.

Η ίδια, ζητά από τις αρμόδιες αρχές, να μη σταματήσει η έρευνα έως ότου βρεθεί ο αγαπημένος της πατέρας, νεκρός ή ζωντανός…

« Όλοι ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει βρεθεί ακόμα… Κάνω έκκληση σε όλους που έχουν χωράφια, αποθήκες στέρνες, παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, όλοι ξέρουν της περιουσίες τους, κάντε ένα κόπο να ξανά κοιτάξετε. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι στην στεριά να τα έχει χάσει και να κρύβεται… Βοηθήστε μας να τον βρούμε.. Ζωντανό ή νεκρό… Μόνο να ξέρω που είναι… Μια ματιά ίσως σώσει μια ζωή… Τώρα αν κάποιος θέλει εθελοντικά να βοηθήσει να ΨΆΞΟΥΜΕ, μπορεί να το πει στο Λιμεναρχείο ή στην Ασφάλεια ή και σε μένα προσωπικά… κάποιος που έχει drone ή οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να είναι σημαντική… Αυτοί που έχουν σκάφη ή καΐκια, ας ενημερώνουν το λιμεναρχείο… Ευχαριστώ πολύ.»

 

Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όπου έγινε η καταγγελία εξαφάνισης του ηλικιωμένου και συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής ο 81χρονος Βαγγέλης έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του κι από τότε εξαφανίστηκε. Η κόρη του απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του. Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Στην παραλία εντοπίστηκε το κλειδί της μηχανής, καθώς και η μηχανή που οδηγούσε, επίσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του. Σύμφωνα με τους συγγενείς του ηλικιωμένου ο άνδρας είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας. Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή του 81χρονου Βαγγέλη, εκδόθηκε και silver alert.